Expozitie de grafica si pictura – Complexul Winmarkt – Buzau

Buzoienii sunt invitati in perioada 25 – 30 aprilie 2016 sa admire o colectie de arta, care va fi expusa in complexul comercial Winmarkt din centrul municipiului Buzau.

Expozitia de pictura si grafica va fi organizata la etajul 3 al complexului comercial, intr-un spatiu pus la dispozitie de Ionut Octavian Ghinea, de la Studioul de teatru și film #Kinoteatru Buzau.

Pe simeze expun artistii: Seila Ratiu (membru UAP), Emil Ciubotaru (Membru UAP Buzau), Mihai-Adrian Raceanu (membru UAP) si Sandu Miroiu.

Cei patru artisti abordeaza atat tematici diferite, cat si diverse tehnici: Emil Ciubotaru ne propune, intr-o viziune originala, utilizand cu mare placere cutitul de paleta, diverse naturi statice cu flori, peisaje marine si citadine. Seila Ratiu aduce prin lucrarile sale pline de sensibilitate si simplitate, un omagiu culorii prin jocuri cromatice. Artist complet, cu un numar impresionant de tablouri vândute, Adrian Raceanu va aduce pe simezele buzoiene suprarealismul. Sandu Miroiu va expune in lucrarile sale o lume in alb si negru, la care adauga un strop de culoare intr-o multitudine de teme.