SUSTINERE

3,5% din impozitul pe venit

Codul Fiscal al Romaniei prevede ca orice contribuabil, persoana fizica, poate directiona 3,5% din impozitul anual pe venit retinut de stat pentru anul precedent, unei organizatii non-profit. 

Daca sunteti iubitori de arta, de frumos, puteti hotara ca aceasta suma echivalenta a 3,5% din impozitul pe venit retinut de stat sa mearga catre asociatia noastra pentru a o sprijini material in realizarea unor programe culturale, expozitii si multe alte evenimente.

Daca aveti venituri din salarii, descarcati declaratia 230 aici:

declaratia 230 2024

Declaratia 230 este completata deja cu datele Asociatiei Culturale ARTAR. Nu este obligatoriu sa completati campul rezervat sumei, deoarece organul fiscal va calcula suma corespunzatoare a 3,5% din impozitul pe venit, asa ca lasati casuta goala.

Daca doresti ca si anul urmator sa se vireze contributia catre asociatia artar trebuie bifata casuta cu aceasta optiune.

Declaratia se completeaza de mana, in doua exemplare. Una ramane la contribuabil, cealalta se depune direct sau poate fi trimis prin posta, cu confirmare de primire, la Administratia Fiscala a localitatii de domiciliu din Cartea de Identitate. Termenul limita pentru depunerea declaratiilor este de 15 martie anul curent pentru impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior.

Lista adreselor ANAF la care poti depune formularul.

Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati!