Grafica – Liviu Acasandrei, StudentFest, Timisoara

StudentFest, cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din România, organizat anual de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), se desfășoară în perioada 11-20 mai, la Timișoara.
Prin tema propusă în acest an se dorește încurajarea tinerilor spre a-și descoperi propria viziune, spre a se manifesta liber cultural. Este locul ideal unde creația proprie să fie în prim plan, expusă publicului, punând în valoare unicitatea caracterului lor. Viziunea ne definește, ne diferențiază, dar în același timp, ea ne aduce împreună la StudentFest.
Grafica este învestită cu o nouă viziune în care graficianul transformă arta prin lucrările sale cu ajutorul culorilor, contrastelor și a liniilor. Liviu Acasandrei este un artist grafician originar din Iași, absolvent al Universității de Artă și Design Cluj-Napoca și membru al Uniunii Artiștilor Plastici din Romania filiala București. Creațiile sale artistice vor putea fi admirate într-o Expoziție personală în cadrul Studentfest în perioada 18-20 mai în Parcul Central. Pe lângă expoziție, artistul va efectua lucrări grafice pe chevalet în cadrul aceluiași eveniment. Intervalul orar în care expoziția va putea fi vizitată este între orele 17-22 în zilele de 18-19 mai, respectiv 10-12 pe data de 20 mai.
Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați site-ul www.studentfest.ro sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/studentfest.ro.

Anca Aramă, coordonator expoziție grafică