OCCIDENT EXPRESS – Galeria Occidentului

OCCIDENT-EXPRESS
Text de Emilia Cernăianu

“OCCIDENT EXPRESS” – O expoziție în care sunt adunate tușe, maniere, tematici și chiar vârste diferite se poate numi, pe bună dreptate, „eclectică”. Această etichetă, în semnificația ei antică, nu face decât să-i înnobileze pe organizatori pentru că nu-i deloc ușor să alegi ce este mai bun atunci când ai la dispoziție o paletă atât de amplă de lucruri foarte bune!

“OCCIDENT EXPRESS” ne invită la o călătorie printre forme și culori cu atât de variate stratificări încât privirea se lasă purtată de o irezistibilă placere, asemenea unei garnituri Express de cursă lungă decorată luxuriant cu tot ce-i mai prețios din toate stilurile. Avem la dispoziție ferestre către lumea de pe marginea drumului cu imagini diferite dar și cu multe puncte de intersecție, cu texturi și irizări când blânde, când intense și cu linii în care simți rezonanța emoției unei neașteptate călătorii.

Fără să fie colegi de generație, ci doar colegi de pasiune, fiecare artist prezent în această expoziție-eveniment a adunat în palmaresul său participări notabile la expoziții personale sau de grup, premii și distincții care-i onorează și, nu în ultimul rând, admirația iubitorilor de frumos.

Artistii prezenti:

Alexandru Dragoș
Ammar Alnahhas
Ana Petrovici-Popescu
Ana Ranete
Daniel Turliu
Eliza Popa
Florentina Niculiță
Maria-Ilinca Gheorghiu
Mihaela Radian
Ovidiu Lebejoară
Paula Tudor
Petre Chirea
Petru Damir
Romulus Harda
Roxana Sivache
Teofilia Juravle
Traian Mârza
Vasile Popa

Organizatori: Roxana Sivache și Mihai Răzuș

Expozitia -OCCIDENT EXPRESS
Galeria Occidentului
Strada Occidentului, nr 11.

Vernisaj

Sâmbătă 14 mai ora 18.00
Joi            26 mai ora 18.00

Expozitia se poate vizita intre datele de 14 mai si 10 iunie